background

onsdag 17 november 2010

Våffelmys en helt vanlig Onsdag.. med funderingar på framtiden.

Vid fem så hade jag fyra pojkar här hemma. Jag gräddade Våfflor å vispade grädde. Lek å stoj omkring mej. MYYYYYS!

Vid sex satt jag å granntanten i soffan med en kaffe å barnen lekte på rummet. Eller ja.. inte bara på rummet :)
Tänk vad jag saknar sånt vardagligt umgänge!

Men jag har inte kraften varje dag. Om ens varje vecka, månad... Idag har jag haft kraft.. Men då har jag lagt mej tidigt två kvällar.. vilat en sväng framför teven med Melker på förmiddagen. Å idag hände något otroligt.. Wille betedde sej som en.. ja, jag vet inte vad på affären idag. Värre än vanligt. Men på nåt sätt så hittade jag orken till att vända allt till att berömma det bra.. Tillslut fick han betala i kassan. Ta emot växel å han va glad. När jag vände mej om så stod en karl där.  Jag hade noterat honom i närheten av oss vid kaoset. Men folk får inte min uppmärksamhet. Dels är jag helt fokuserad på att bryta, men helst vill jag gömma mej :(

Iaf så fick jag inte blicken jag brukar få. Utan en blick av respekt. Å styrka. Helt sjukt!
Jag tittade tillbaka å skickade ett stort varmt tack genom mina ögon. Å jag tror han förstod, för jag fick ett leende tillbaka!!!! ETT LEENDE!!! Jag! Lilla JAG! HElvete vad han spöade skiten ur alla dessa fördomsfulla människor som lider av okunskap. Eller inte har egna barn. Eller dom som ska bagatellisera mina problem å säger att dom förstår preciiiiiiiiiiis för dom har ju egna små "buslortar".

Jag gick ur affären med så jävla stolt å rak rygg. Å med tårar som fuktade bakom locken.
Stolt framför allt över min Wilgot som själv valde att lyssna på mej å vända det själv.

Iaf så gillar jag min granntant väldigt mycket. Vi är lika, fast olika. Men vi förstår varandra. Totalt.
Å det är helt underbart.. att man inte är ensam.

Men vi pratade om kärlek idag. Vi gör det ganska ofta :)
Å jag tror jag har hittat lite saker som gör att jag inte ser samboskap som något fantastiskt i mitt liv igen..
Men säkerligen kommer hamna i. Å andra sidan så är det nog kanske precis det jag vill ha.. Någon att kunna göra allt detta med utan att vara rädd för att inte bli älskad.. att bli konfronterad eller ifrågasatt. Att bli nerkörd. Petad på. Någon som får mej att växa. Inte att bli liten igen. Men jag har väldigt svårt att se det.
Själv e fanimej bästa dräng.. Det kan ju vara som franskan förstås.. men franska e oxå svårt :P

Men vissa saker ska jag fan hålla på. Så länge det går..

Skit samma.. here it comes. Saker jag funderar över.. i livet som ensam mamma på i stort sätt heltid.

1. Det viktigaste.. När man sitter på toan, gör tvåan.. dörren på glänt å diskuterar vad man ska ha till kvällsmat. HJÄLP! Vill inte!!! Måste vara höjden av att ta varann å kärleken för givet. Jag vill göra tvåan ensam för resten av mitt liv!!! Usch!

2. Jag vill vara magsjuk ensam. Magsjuka är en sjukdom från helvetet. Den har skapats för att motverka barnafödslar tror jag. 2a. Man kanske blir tvungen att göra tvåan OCH kräkas med öppen dörr för man hinner inte stänga. 2b. OMANLIGT!! Karlar som gråter å vill ha baddad panna.. Ropar på sin mamma i en hink. Skärp dej! Du ska inte dö!

3. Mens. Jag vill ha mens ensam. Nog för att jag blir lite mer till mej i trasorna, som många kvinnor.. Men nej. Tanken på att bloda ner med någon annan i samma säng.. OFRÄSCHT! Jag tycker att jag luktar illa.

4. Något som förvånade mej lite, men ändå känns rätt... En man som inte ville titta när hans barn kom ut. Han talade om innan att han med all sannoliket aldrig skulle ha sex med henne igen om han såg allt. Hon tvingade honom. Dom hade aldrig mer sex å skiljde sej. Tragiskt. Han sa som det va. Han vågade vara den han är, men blev tvingad till att vara som alla andra. Å det gick åt helvete. Man ska respektera varann!!!!!

5. Tror inte jag ska skaffa fler barn. Är så mycket oförutsett som kan hända. Å det ställer verkligen världen på ända. totalt. Men det viktigaste, mina barn har en bror.. Dom ska inte ha fler som dom inte har tillgång till jämt. Det känns orättvist. Men jag kommer ALDRIG säga ALDRIG. Det är bara dumt.

6. Jag å mina barn har vårat liv. Det fungerar bra. OM man bor ihop så MÅSTE alla få sina viljor igenom. Man ska respektera allt. Å om jag flyttar ihop med någon så ger jag automatiskt tillgång till båda ansvar å skyldigheter gällande mina barn. Jag kommer aldrig skaffa en ny pappa till dom. Dom har en. Men det blir en ny vuxen i deras liv. Å det ska fungera.

7. Om jag vill skita i disken, krypa upp i sängen med en bok å somna med kläderna på klockan 20.30. SÅ gör jag det idag. Å det är viktigt för mej. Jag tankar genom det energi. Å jag behöver energi.
Funkar sånt som SAMBO?

8. Sopor... Jag e kass på att gå ut med soporna. Å nog fan finns det väl viktigare saker att bråka om? Men det kommer bli ett problem. Hahahaha...

9. Städning.. Ja. Jag prioriterar annat. Jag är en städerskas våta dröm. Jag städar. Men väljer egen tid i lugn å ro på kvällen före.. En bok ibland. Men främst mina barn. Mitt val. Mitt boende. Tack som fan för det!

MÅSTE berätta om mej å min syster! Hahahaha, vi e olika, men precis lika underbara båda två! På våra egna unika sätt :)
När vi skulle ha främmande så skulle man ju såklart städa..
Jag vände upp å ner på ALLA lådor, drog ut garderoben, allt. Gjorde storstäd från grunden, vilket tog TIMMAR å det va sällan jag blev helt färdig innan gästerna kom.
Lotta.. Min älskade syster.. Hon rafsa ihop allt i en hög mitt på golvet å la en duk över!
UNDERBART!!! Hela Du e underbar Lotta! Glöm inte det. Vi älskar dej omåttligt här hemma!

Nä.. Jag skulle ju ner i sängen med Mia.. Men sen får hon nog flytta till grannen. Ett tag..
Så..

Sov gott på er alla mina hjärtan!

Å ett extra tack till min S.. tydligen finns D med på ett hörn så tack till dej med. Mina vackra bröder.
Vad skulle jag göra utan er? Antagligen ha ett jävligt mycke tråkigare liv med mindre kärlek men oxå en trasig bil mycket längre :P
Puss.. älskar er! Att få hjälp utan att be om det är det mest underbara som finns. För mej. För jag ber aldrig om det.. Som ni vet.. Dumstolt som man e..

4 kommentarer:

  1. BAH! Jag fick ju bara göra så en gång! Efter det fick allt hamna i garderoben, under sängen eller i lådor. :P
    En jäkla tur att jag inte städar så längre! Fan så mitt hem skulle se ut isf! :O

    SvaraRadera
  2. Jag tror att en hög mitt på golvet med en duk skulle passa bra :P

    Själv har jag en stapel med kläder å plåtter i vardagsrumet.. Börjar bli som Suss sa.
    Det där är inget Du kommer ta tag i. Det där är en inredningsdetalj!

    Puss! Älskar dej sweet sis!

    SvaraRadera
  3. Vill du diskutera samboskap med en med erfarenhet så finns jag till hands. Men ett tips kan du få direkt. Gör inte om någon, inte dig själv heller. Du är bäst Linda. Gillar dig jättemycket.

    SvaraRadera
  4. JAg har ju varit gift :) Men känner mej lite färgad.. hehe.'Kan ju möjligen bli bättre.. idag längtade jag efter att komma hem till någon..

    Tack Gudrun... glöm inte att Du nog bidragit till en del :) Både granntant å dagis fröken, inte illa pinkat!
    Kramar i massor!

    SvaraRadera