background

Människor omkring

19 Maj 2010


J
Min allra bästa vän. En blivande polis som är så otroligt målmedveten å bra. Reko, modig, ordentlig å helt underbar. Totalt galen å gör saker i luften jag inte ens gör på fastmark. 
Hon säger ifrån och är ärlig. Hon vet oxå när det kanske inte passar att påpeka saker. Hon känner mej bäst av alla.


"Jag"
Min stöttepelare, mitt bollplank. Men reda i oredan. Vi har en djupare kontakt, nästan läskigt ibland. Hon strukturerar upp åt mej fast hon låter mej göra jobbet själv. Jag vågar be om hjälp, jag kan ringa å bara gråta utan någon som helst förklaring. Hon e skvatt galen å saknar hämningar. Totalt å genomärlig. 
Hon är den enda som kan säga saker som andra inte ens drömmer om att säga till mej. Å jag kan ta det. Hon gör det av välmening.
Hon är en stor människa!


Min syster.
Finns inte en likhet. Hon har sina egna problem å jag kommer inte i närheten av hennes inre. Om vi inte skulle ha detta band skulle vi nog aldrig umgåtts. 
Hon e en besserwisser av klass. Men kan så vara. Hon e läskigt allmänbildad å sakkunnig. Jag älskar henne mer än livet.


Mamma & Pappa.
Finns inte ord för att beskriva vad dom betyder. Tror inte dom ens betyder något... Dom är allt jag är. Dom finns ALLTID!
Mamma säger hellre ja än nej. Pappa säger alltid nej, men ändrar sej lite senare.. bara han får poängtera att -Du skulle faktiskt **** Ja, vad det nu är! VI är inte som vanliga familjer. Jag och pojkarna har ett rum där, likaså min syster. Det är fortfarande mitt hem. Mitt andra hem. Pojkarnas andra hem.
Vi kan äta mat i timmar, äta frukost i timmar. Spela spel, skrattar gör vi mest hela tiden!
Jag har i stort sätt varit med mina föräldrar på semester varje sommar sen jag föddes. Å jag älskar det! Fortfarande!


S.
Jag bara är i hans närhet. Likaså barnen. Dom fullkomligt älskar honom. Han hanterar A på ett sätt som e helt ofattbart. Dom har funnit varandra. Han å jag kan sitta timmar i en soffa, tysta å bara vara nära. Utan att vara kära. Han är en människa jag bara vill vara nära. Han ger så mycket energi. Men samtidigt, när jag är ledsen så får han alla mina spärrar att släppa. Så då brukar jag hålla mej undan :)
He´s true magic! Å jag älskar honom på mitt sätt.


Den andra familjen.
Vi är som en stor annorlunda familj. En gemensam nämnare. Barnens pappa. Vi har på något sätt funnit varandra genom alla galenskaper. Barnen ses för tillfället inte alls hos sin pappa. Men hel, halv eller inte alls syskon spelar ingen roll. Finns ingen som förstår mej bättre, å ingen som förstår henne bättre, vad gäller vissa saker så klart =)


N.
Den starkaste kvinnan jag mött. Hon stred mot cancer i över ett år. Hon LEVDE trots att hon fått en dödsdom. Vacker, stark, stolt å satte sin familj först. Jämt!
Jag tänker på dej! Vi ses!


A-L.
Denna kvinna är ett unikum, en specialitet, en "one of  kind"
Hon är så driven trots kronisk sjukdom. Eller kanske tack vare.
Hon strider för att vetskapen ska komma ut. Hon är det mest pedagogiska i ett par skor. Hon nämner ALDRIG ett ont ord om nån. Hon är kärlek personifierad! Jag lämnar mina barn i hennes händer vilken dag som helst. Hon ställer upp på alla.
Vi är själsfränder å har så varit sen den första dagen vi jobbade ihop!


L.
Min underbara galna fullkomliga casanova som lever livet. Jag älskar att försvinna i timlånga telefonsamtal med honom å höra om alla galenskaper och ytligheter. Vi älskar varandra å har gjort det i 16 år om inte mer. Han är kärlek. En sann vän.
En gammal vän. Den äldsta av dom jag pratar med "veckligen".
Han finns, lyssnar å bryr sej. Han ställer upp å han är en av dom få jag skulle be om hjälp.